Veluwse Wieler Vereniging fietst 5e Herfst Tocht Ermelo

Foto: Folkert Schuddeboom

Op zaterdag 16 september 2017 houdt de Veluwse Wieler Vereniging de vijfde editie van de Herfst Tocht Ermelo. Liefhebbers van het sportieve fietsen kunnen kiezen uit drie afstanden: 80, 100 of 135 kilometer. Alle routes zijn volledig uitgepijld.

De 100 en 135 km doen onder andere de Hoog Buurlose Heide en de heidevelden rondom Elspeet en Uddel aan met prachtige vergezichten. Ook de heuvelachtige stukken van de Noordwest Veluwe worden meegenomen in het parcours, middels bekende heuvels als de Aardhuisweg en de klim naar Hoog Buurlo.

Zó mooi
De 135 km knoopt er nog een lus aan vast, waarbij de Knobbel ook nog een mooi onderdeel van het parcours vormt. De deelnemers kunnen zien hoe mooi de Gelderse Vallei eigenlijk is. Het tweede verzorgingspunt is op een boerenerf te midden van de akkers en weilanden waar die regio bekend om staat.

Minder tijd?
Voor de meer recreatieve fietsers en de sportieve fietsers met minder tijd is er een route van 80 km uitgezet, die ook voert over de hei bij Hoog Buurlo.

Gastvrije ontvangst
Start en finish voor alle afstanden is De Muzenhof, Leuvenumseweg 66 te Ermelo. Vertrekken kan tussen 8 en 10.00 uur. Naast een gastvrije ontvangst is daar ook kleed- en douchegelegenheid. Kortom alle voorzieningen die de deelnemers mogen verwachten voor een twee-sterren NTFU tocht zijn aanwezig bij de Herfst Tocht van de Veluwse Wielervereniging.

Info
De complete routes, inclusief download mogelijk voor GPS: http://ridewithgps.com/routes/5192583 voor de 80 km. http://ridewithgps.com/routes/5192587 voor de 100 km. http://ridewithgps.com/routes/5192591 voor de 135 km. Meer informatie op onze site: www.vwv-ermelo.nl

Reacties