Ermelose voetbalclubs verliezen in bekertoernooi

Foto: Archieffoto

FC Horst heeft zaterdag 9 september de tweede poulewedstrijd in het districtsbekertoernooi thuis tegen TOV met 1-3 verloren.

De ploeg uit Baarn opende voor rust de score. In de tweede helft scoorde Elroy Martens de 1-1 gelijkmaker uit een penalty. Vervolgens liepen de gasten uit naar 1-3. FC Horst speelt de laatste poulewedstrijd komende zaterdag in en tegen zondag tweedeklasser Hooglanderveen. Het duel begint om 17.00 uur.

DVS2
DVS 2 heeft in de tweede poulewedstrijd van het districtsbekertoernooi met 3-0 verloren van derdeklasser SKV. Na de 3-0 overwinning in het eerste bekerduel thuis tegen Rood Wit’58 uit Putten reisden de ‘reserves’ vol vertrouwen af naar Wageningen. Het Ermelose team kon echter niet voor een stunt zorgen tegen het sterke Wageningse team, dat het eerste bekerduel tegen Veluwse Boys al met 1-8 had gewonnen.

Daardoor is de kans, dat het tweede team van DVS zich plaatst voor de knock-outfase zo goed als verkeken, want alleen de poulewinnaar gaat door naar de volgende ronde. DVS 2 speelt komende zaterdag de laatste poulewedstrijd in Garderen tegen Veluwse Boys, aanvang 14.30 uur.De vierdeklasser verloor vandaag met 2-0 van Rood-Wit’58.

EFC’58
EFC’58 heeft ook de tweede poulewedstrijd in het districtsbekertoernooi verloren. De Ermelose vierdeklasser verloor thuis met 0-4 van derdeklasser Zwart Wit’63. Afgelopen dinsdagavond kwamen de team ook al tegen elkaar in actie bij een oefenduel. Ook toen ging de winst met 0-4 naar de Harderwijkers.

EFC’58 speelt de derde en laatste poulewedstrijd uit tegen VVOG 2, dat met 0-1 verloor van DSV’61. Beide ploegen zijn uitgeschakeld in het bekertoernooi. DSV’61 heeft zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Zwart Wit’63 genoeg aan een gelijk spel om zich te plaatsen voor de knock-outfase van het districtsbekertoernooi.

Reacties