Stichting Bridge Leren verzorgt met Bridgeclub Ermelo cursus voor beginners

Foto: bridgeleren.nl

De Stichting Bridge Leren gaat, in samenwerking met Bridgeclub Ermelo, opnieuw een bridgecursus voor beginners verzorgen. De cursus, waarvan het eerste deel uit 12 lessen bestaat, wordt op de donderdagmiddagen in ’t Nieuwe Palet aan de Cronjéstraat 46 in Ermelo gegeven en start 5 oktober 2017.

Voor jong en oud
Bridge, een bijzonder boeiende denksport en kaartspel dat wereldwijd door miljoenen mensen thuis of in verenigingsverband wordt gespeeld. Het is een denksport voor jong en oud. Door het spel te leren en te spelen ontstaan er vaak nieuwe sociale contacten, want bridge is ook een uitdagend en gezellig gezelschapsspel. De basisregels zijn eenvoudig te leren, maar het spel heeft een enorme diepgang.

Modern en begrijpelijk
De lessen worden met behulp van audiovisuele apparatuur op een moderne en begrijpelijke wijze gegeven. Al na enkele lessen wordt de theorie in de praktijk gebracht. Dus zit men al snel aan de speeltafel het bridgespel te spelen en juist dat maakt het zo prettig om deze cursus te volgen. De deelnemers krijgen adviezen over lesboeken, oefen- en spelmateriaal. Voor deze cursus kan men zich zowel als paar en als single opgeven. Het cursusgeld voor dit eerste deel is € 85,–. In januari 2018 start deel twee van de beginnerscursus. Men is niet verplicht om ook dit deel te volgen, maar het maakt de beginnerscursus wel compleet.

Informatie aan aanmelden
Voor meer informatie en aanmelding kan men terecht bij cursusleider Jan Meuleman, telefoon 0341-560727 en de website van de stichting www.bridgeleren.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen