Team Legal&More/Tandzorg Centrum Ermelo wint Rotary Bedrijventennistoernooi

Foto: Rotary Harderwijk - Oud Groevenbeek

Het voor de 5e maal door Rotary Harderwijk – Oud Groevenbeek gehouden Bedrijventennistoernooi, zaterdag 2 september, is gewonnen door het team dat gesponsord werd door Legal&More Putten en Tandzorg Centrum Ermelo.

Dit bericht de organisatie van het evenement dat plaatsvond op het Laakhuisje in Putten.

Orange Talent tweede
Diana Tjebbes en Almar Epema ‘kaapten’ in de finale nipt de wisselbeker weg voor de neus van het team Orange Talent dat vertegenwoordigd werd door Maurits Schraven en Niels Callenbach.

Twaalf teams
Het toernooi wordt al vijf jaar op het Laakhuisje in Putten op de eerste zaterdag van september gespeeld. Dit jaar deden er twaalf teams mee. Opvallend is dat ieder jaar het spelniveau hoger wordt. Tweeëntwintig sponsoren droegen financieel of anderszins bij. Hierdoor konden er mooie prijzenpakketten worden samengesteld. De aanwezige kinderen vermaakten zich op een springkussen en kregen een tennis clinic.

Opbrengst naar Stichting Hoogvliegers
Het toernooi leverde het mooie bedrag op van € 3.000,-. Dit jaar gaat dit bedrag naar de Stichting Hoogvliegers. Deze Stichting laat zieke of gehandicapte kinderen een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Van het bedrag kunnen 30 Hoogvliegers de lucht in. De eerste groep gaat met ondersteuning van Rotary Club Harderwijk – Oud Groevenbeek op 23 september de lucht in.

Kinder-vliegbrevet
Niet alleen het toernooi kende enkele hoogvliegers maar binnenkort lopen er in de regio ook hoogvliegers rond met een heus kinder-vliegbrevet!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen