Gratis voetbalschool en F-league van start bij FC Horst Ermelo

Foto: FC Horst

Bij FC Horst wordt woensdag 6 september gestart met de gratis voetbalschool en F-league.

Jeugdleden van FC Horst kunnen meedoen aan deze activiteit op de woensdagmiddag samen met vriendjes en vriendinnetjes, die het leuk vinden om een balletje te trappen. De deelnemers hoeven geen lid te zijn van FC Horst.

In sporttenue
Iedereen die in een sporttenue naar sportpark ‘De Adelaar’ komt, kan gewoon ‘mee ballen’. Men wordt ingedeeld in groepjes op zijn/haar niveau. Het woensdagmiddagteam staat elke week klaar om de kinderen loop- en voetbaltechnische vaardigheden bij te brengen.

Minder snel geblesseerd
Loopscholing is goed voor het bewegingspatroon van jeugdige voetballers. Met een goede looptechniek gaan ze zich namelijk gemakkelijker bewegen en vanzelf ook beter voetballers. Daarnaast raakt men minder snel geblesseerd.

De limonade staat klaar
Daarnaast wordt alles beoefend waar het in voetbal om gaat, zoals de normale voetbalvormen als schijnbewegingen, partijtjes, positiespelletje, duels, passen / trappen en afwerken op de goal. De voetbalschool en F-League wordt iedere woensdagmiddag gehouden van 15.15 tot 16.30 uur. Ouders en familieleden zijn van harte welkom om de kinderen aan te moedigen. Na afloop staat de limonade klaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen