Bridgeclub Ermelo op weg naar 60-jarig bestaan

Foto: Bridgeclub Ermelo

Bridgeclub Ermelo (BCE) viert in 2018 het 60-jarige bestaan en wil in de aanloop naar dit jubileum de vereniging graag extra in beeld brengen.

Boeiende denksport
BCE heeft 90 actieve leden, die in verenigingsverband tweemaal per week de boeiende denksport Bridge beoefenen. De gemiddelde leeftijd van de leden is 72 jaar en zij zijn ‘springlevend’ en enthousiast. Er zijn twee speelmomenten in de week: Op maandagavond en op dinsdagmiddag. De thuisbasis van BCE is de Baanveger aan de IJsbaanweg 45 te Ermelo.

Bijzondere drives
Jaarlijks worden er vier of vijf bijzondere drives georganiseerd, zoals de seizoensdrives en de Unicef-drive. Bridgeclub Ermelo heeft in het verleden pogingen gedaan om in Ermelo het landelijk project “Denken en Doen” van de grond te krijgen, in samenwerking met de gemeente.

Kans van slagen
Dat is om diverse redenen toen niet gelukt. Bij BCE heeft men daar nu opnieuw ideeën over en denkt men dat het nu wel kans van slagen heeft. Bridgeclub Ermelo is betrokken bij het geven van minibridge aan pluskinderen op De Klokbeker en de Bernhardschool.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen