Hidde van Dijk uit Ermelo viert verjaardag met Sjeng Schalken

Het feestje voor zijn tiende verjaardag liet Hidde van Dijk zondagmiddag 25 juni schieten. De visite moest maar naar de tennisbaan van LTV Irminloo komen, want Hidde deed mee aan de Iso Lemon Tennisclinic met Sjeng Schalken.

Met fotoreeks

Dubbel
Jarige Hidde speelde samen met Schalken een dubbel tegen twee andere jarigen, de 72-jarige Gerard van Diemen en oud Irminloo lid Winfried Ego. Met ongeveer zestig leden van de tennisvereniging Irminloo werd er druk geoefend op de banen aan de Varenlaan.

Nummer 11
Voordat Sjeng Schalken aangekomen werd, trainde men nog alle onderdelen van het tennisspel. De voormalig nummer elf van de wereld nam de tijd om zowel de jeugd als senioren iets bij te leren. Sponsoren, leden en niet-leden keken hierbij toe.

Niet verleerd
Schalken liet zien dat hij het tennis nog niet verleerd is. In de demonstratiepartij was hij clubkampioen Erwin Dokter en sterke Irminloo speler Serge Dorst de baas. Ook Monique en Björn Venema mochten aantreden tegen Schalken met oud-clubkampioen Frans van Eck aan zijn zijde.

Nipt
De mini-tiebreak werd door moeder en zoon nipt gewonnen. Irminloo tennisser Evert ten Napel liep met Schalken de hoogtepunten van zijn carrière door. Van de gemiste kansen tegen Roger Federer op Wimbledon tot de halve finale plaats bij de Open US kampioenschappen.

Met handtekening
Maar ook het plezier van het winnen van de negen grote toernooien in zijn loopbaan. Hidde van Dijk ging blij naar huis met een handtekening van Sjeng Schalken en een prachtige herinnering aan zijn tiende verjaardag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen