DVS’33 Ermelo tilt vrouwen/meisjes voetbal naar nóg hoger niveau

Dinsdagavond 23 mei heeft de werkgroep vrouwen/meisjes voetbal DVS’33 in het clubhuis een presentatie gegeven over de te volgen koers/nieuwe beleid voor de komende jaren.

Met meerdere foto’s

Bomvol
Het vrouwen/meisjesvoetbal is namelijk een belangrijke pijler voor DVS’33. Het clubhuis zat bomvol! Hieruit werd de conclusie getrokken dat het vrouwen en meisjes voetbal enorm leeft.

Aftrap Bert Jan Jousma
Bert Jan Jousma deed de aftrap, om te benadrukken dat het bestuur van DVS’33 de ontwikkelingen op het gebied van vrouwen/meisjes voetbal volledig ondersteunt. Er werd aandachtig geluisterd naar het nieuwe beleidsplan, wat bewees dat de inhoud tot de verbeelding spreekt.

Jan van den Berg
Vervolgens was het de beurt aan Jan van den Berg, die de te volgen ontwikkelingen op het gebied van technisch en tactische opleiding toelichtte. Jan gaat zich actief bezighouden met de ontwikkelingen van de vrouwen/meisjes en trainers op gebied.

Ook is er in het bijzonder aandacht voor uitzonderlijke talenten; voor zowel speelsters als ook keepsters. Robbin Huisman die zelf Jong Oranje heeft gekeept gaat andere meisjes begeleiden, met als doel hoe ze ook hoger op kunnen komen.

DVS’33 is regionaal opleidingscentrum van de KNVB. e komende jaren zal de werkgroep deze rol ook op het gebied van de vrouwen/meisjes gaan invullen.

Miriam ter Horst
Daarna was het woord aan Miriam ter Horst, de trainster van VR1. Opvallend was dat zij zich in 3 jaar bij DVS enorm thuis voelt en zelfs sprak over een warm bad.

De technische staf voor de meidenteams is al bijna rond, allemaal trainers met passie voor en verstand van voetbal. Graag wil de werkgroep de technische staf aanvullen voor het 2e team en de meisjes 015. Voelt u zich geroepen om met ons samen DVS’33 naar een hoger plan te tillen meld je dan even aan via email : [email protected]

De werkgroep heeft veel ambitie, dit past bij DVS’33. Uit de reacties vanuit de vele toehoorders blijkt dat de werkgroep de goede keuze heeft gemaakt.

Ontwikkelingen afgelopen seizoen:

  • DVS’33 vrouwen 1 zijn kampioen geworden en spelen volgend jaar in de 2de klasse.( spelen hoogste afdeling van Amersfoort tot Zwolle!)
  • DVS’33 vrouwen 2 een gezellig team meiden waar ook prestatie wordt geleverd! Ze hebben de stijgende lijn te pakken en zijn dit jaar 6de geworden!
  • DVS MA1 ( Hoogste afdeling, hoofdklasse)hebben lang bovenin de competitie meegedaan. En op 3 juni spelen ze alweer de bekerfinale!
  • DVS MO15 ( Hoogste afdeling, hoofdklasse)hebben het hele seizoen gestreden om het kampioenschap, helaas kwamen ze net te kort. Wel zijn ze maar liefst 2 keer gepromoveerd in 1 jaar tijd!
  • DVS MO13 ( eerste klasse)hebben een geweldige ontwikkeling doorgemaakt en na de winterstop vele wedstrijden gewonnen.

Arie van Buuren
De avond werd afgesloten door Arie van Buuren. Arie zet zich al jaren in voor het vrouwen/meisjes voetbal bij DVS’33. Arie onderstreepte blij te zijn met de nieuwe ontwikkelingen en heeft er alle vertrouwen in dat ze samen met speelsters, ouders en begeleiding bij DVS’33 een mooie toekomst tegemoet gaan.

Wil jij je ontwikkelen?
De eerste nieuwe aanmeldingen zijn al binnen maar als jij als speelster jezelf wilt ontwikkelen, op een hoog niveau in wilt stromen of gewoon verschrikkelijk veel plezier wilt hebben meld je dan aan via [email protected].

Het seizoen loopt al bijna te einde maar volgende week woensdag gaan we met alle vrouwen en meiden samen trainen. Wil jij eens ook gratis mee trainen? Dat kan altijd!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen