Jeugd EFC’58 Ermelo verkoopt deur aan deur duizenden liter snert

Foto: EFC'58

De jeugd van EFC’58 gaat met ondersteuning van leiders, trainers, ouders en vrijwilligers op zaterdag 21 januari de Ermelose deuren langs met heerlijke erwtensoep. Deze actie wordt al sinds 1983 gehouden en is iedere keer een groot succes.

Dit is niet alleen te danken aan de kwaliteit van de soep, ambachtelijk bereidt, vers ingevroren en per liter verpakt, maar zeker ook door de geweldige inzet van de jeugd. De teams maken er een sport van, wie de meeste liters verkoopt en zo slagen ze er ieder jaar in een paar duizend liter soep aan de man te brengen.

Kop lekkere snert
Of het voor de motivatie van de jeugdleden wat uitmaakt, is nooit gevraagd, maar de opbrengst is wel voor de jeugd bestemd. Het is dus niet alleen smullen van een kop lekkere snert, maar de kopers steunen ook de jeugd van EFC’58.

Ook afhalen
Na een stevig gezamenlijk ontbijt trekt de jeugd vanaf 10.00 uur, met hun begeleiding, per auto Ermelo in. Wie er zeker van wil zijn komende zaterdag van deze lekkere erwtensoep te kunnen smullen, kan deze ook van tevoren bestellen en tussen 10.00 en 14.00 uur afhalen in de kantine van EFC op sportpark ‘De Zanderij’.

Thuisbezorgd
Voor een bestelling, die ook thuisbezorgd kan worden, moet tijdig een mail gestuurd worden onder vermelding van naam en adres naar [email protected]. De prijs van deze heerlijke erwtensoep, die men ingevroren ontvangt en derhalve ook goed bewaren kan, is slechts 3,50 euro per liter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen