Veluwse Wieler Vereniging Ermelo houdt laatste ATB tocht van seizoen

Foto: Linda Hessels

De Veluwse Wieler Vereniging Ermelo houdt op zaterdag 10 december de derde en tevens laatste ATB Tocht van het seizoen 2016. De vorige twee tochten verliepen met in totaal meer dan 1900 deelnemers zeer succesvol.

De deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 30, 45 en 60 kilometer.

De 30 km route is ideaal om kennis te maken met het ATB’en. Bij de 45 km route kom je alle aspecten van het Veluwse landschap rondom Ermelo tegen. Bij de 60 km heeft al het goede van de kortere afstanden met daarbij een aantal extra klimmen. Een ware uitdaging voor de liefhebbers en volhouders.

Versnaperingen
Onderweg zijn er drie verzorgingsposten, waar de deelnemers worden voorzien van de nodige versnaperingen. Zowel bij de start als op de route is een reparatiepost aanwezig. De technische ondersteuning wordt verzorgd door plaatselijke Tweewielerbedrijven. Na afloop is er behalve een kleed- en douchegelegenheid, ook de mogelijkheid om de fiets schoon te laten spuiten.

Start en finish
Start- en finishplaats is het clubhuis De Muzenhof aan de Leuvenumseweg 66 te Ermelo. De starttijd voor de drie afstanden tussen 9.00 uur en 10.30 uur. De deelnamekosten zijn 5 euro voor 30 km en 6 euro voor de 45 en 60 km. NTFU-leden betalen slechts 4 euro. Jeugd tot en met 16 jaar rijdt gratis mee. Voor meer informatie b.v. over afgelasting vanwege teveel sneeuw of ijs kan contact worden opgenomen met [email protected] of via de website van de VWV: www.vwv-ermelo.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen