Damesteam Pauwervoll Ermelo start met winst in Promotieklasse

Het gepromoveerde damesteam van Pauwervoll opende het seizoen uit tegen VV Alterno. De Ermelose volleybalsters begonnen slordig aan de eerste set tegen het jonge team uit Apeldoorn en keken al snel tegen aan achterstand aan.

Langzaam maar zeker hervond Pauwervoll het ritme, maar het gat was al geslagen en de set ging met 25-23 naar VV Alterno. Ook in de tweede set kwamen de gasten op achterstand, maar zij lieten de thuisploeg niet uitlopen. Door hard voor de punten te blijven werken, wist Pauwervoll deze set met 22-25 te winnen.

In de derde set bleef de Ermelose ploeg in de hoogste versnelling volleyballen en pakte met een sterke service een 16-25 overwinning. In de vierde set waren beide teams vermoeid. Na een gelijkwaardig beginfase kreeg Pauwervoll halverwege de overhand en sleepte de set binnen met 17-25.

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft met de 3-1 overwinning de eerste stap gezet richting een goed seizoen in de Promotieklasse. De eerstvolgende wedstrijd wordt in Ermelo gespeeld tegen het eerste damesteam van HSC op donderdag 29 september, aanvang 19.30 uur.