Sparta trampolinespringers scoren 12 prijsbekers

Foto: Sparta Ermelo

Afgelopen weekend werd in Herentals-België het 17e internationale trampolinetoernooi Björn Serneels Memorial gehouden. Na het grote succes van vorig jaar reisden de trampolinespringers van Sparta Ermelo ook dit jaar weer af naar Herentals, met succes.

De 14 Sparta-springers kwamen met maar liefst 12 bekers naar huis en elke springer wist beide oefeningen tot een goed eind te volbrengen, een unicum voor de ploeg.

C-klasse
Bij de drukbezette klasse C-meisjes tot 10 jaar was er goud voor Lois Hagen en zilver voor Caro Binnerts. In de categorie 11-12 jaar wist Lieke Schuur verrassend het zilver naar zich toe te trekken. Ze werd direct gevolgd door haar clubmaatje Ranita Jansen met het brons. Bij de 13-14-jarigen sprong Britt Stoel zich zeer verdienstelijk naar het goud. Met twee fraaie oefeningen ging het brons in de klasse naar Zara Dijkema. Bij de jongens 17+ sprong Jesper Jansen zich naar het goud.

B-klasse
In de middag werd de B-wedstrijd gesprongen. Zilver was er voor de 12-jarige Maud Kniknie. Bij de 13-14-jarigen ging het zilver naar Jilde Hagen en wist Ide Althof een fraaie 4e plaats te bemachtigen. Megan Verhaar wist het brons te behalen bij de categorie 15-16-jaar. Bij de dames 17+ behaalde Christel Groothuis overtuigend het goud, terwijl clubgenote Michelle Klop verrassend het brons in de wacht sleepte. Sandra Schaftenaar wist zich naar de 6e plaats in het eindklassement te springen.

De Sparta-trainers konden met een goed gevoel terugkijken op de prestaties van de ploeg. Over 2 weken zullen de A-springers in de startblokken staan voor de internationale IAG in Den Bosch.

Banner That's it 300x125

Reacties