Sportverenigingen om trots op te zijn

Foto: Grietje-Akke de Haas

Hoe ruim het sportaanbod is in Ermelo bleek gisteravond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Ermelo.

Hoewel het in de hal van het gemeentehuis en de Dialoog van voor naar achteren mutje vol was met kraampjes van verenigingen, waren nog lang niet alle sportaanbieders vertegenwoordigd. Wie wel een felbegeerd plekje had kunnen bemachtigen, deed de uiterste best het publiek te interesseren voor hun tak van sport.

L.T.V. Irminloo spande de kroon met het aanbod van maar liefst 8 x gratis tennisles om kennis te maken met tennis. Niemand die de tennisclub ook over het hoofd zag met Fleur en Bram Fleischeuer die de club promootten met een mini-clinic.

Gymnastiekvereniging Sparta greep de gelegenheid aan om het Beweegdiploma voor kinderen van 2-6 jaar te introduceren. In de regio is Sparta namelijk de eerste vereniging die dit nieuwe fenomeen van de KNGU oppakt. Op jonge leeftijd goed leren bewegen, zo is de Nederlandse gymnastiekbond van mening, is heel belangrijk voor de motorische ontwikkeling van het kind als ook voor de sociale vaardigheden. Irene Ruis van Sparta gaat de kinderen lesgeven voor het Beweegdiploma. Voor alle informatie: www.spartaermelo.nl

02EN Receptie Sparta

Korfbalclub KC Ermelo maakte reclame voor haar sportactiviteiten als korfballen, speedminton, knotshockey tot wandelen, die onder de noemer KombiFit vallen. Wie één keer per week sportief bezig wil zijn waarbij het sociale aspect voorop staat, is welkom. Voor alle informatie: www.kc-ermelo.nl.

02EN Receptie KC Ermelo

Dindoa bracht met presentatieborden een nieuwtje onder de aandacht. Volgend jaar bestaat de korfbalvereniging namelijk 50 jaar. Dat gaat groots gevierd worden met in ieder geval een reünie op 4 september.

02EN Receptie Dindoa

[adrotate banner=”18″]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen