Giraffes winnen Vakschilders Ermelo toernooi

Foto: Eigen foto

De ‘goddelijke giraffes’ hebben de 22e editie van het Vakschilders Ermelo Zaalvoetbaltoernooi gewonnen.

Het team bestond uit Acco v.d. Kuilen, Robin van Wijnbergen, René Pasman, Jeroen Ham en doelman Niels Giezen. Het zaalvoetbaltoernooi vond afgelopen zaterdag plaats in sporthal Triade. De finale tegen RKZVV Franciscus eindigde in een 2-2 gelijkspel, waarna de ‘lange nekken’ de titel veroverden door de strafschoppen beter te benutten.

In de strijd om de derde en vierde plaats won Hyker Soccer van Bouwmans Handelsonderneming. Topscorer van het toernooi werd Jeroen Ham van de goddelijke giraffes met 7 treffers. De titel ‘beste keeper van het toernooi’ ging naar Niels Giezen en Wouter van Iersel.

Volgens de scheidsrechters Pasman en Schuhmacher was Intersport Ermelo de ‘ploeg van het toernooi’. De organisatoren Alex van Rijn en Wim Bijdevier kijken terug op een zeer geslaagd en oergezellig toernooi, dat ook dit jaar werd gesponsord door Vakschilders Ermelo.

Uitslag overige teams met behaalde punten in de poulewedstrijden: 5. De Leeuwen, 7.0. 6. Palletcentrum Eerbeek 6.2. 7. Vakschilders Ermelo, 6.2. 8. Harry’s Tuincentrum, 5.8. 9. Vliek Tweewielers, 4.8. 10. Intersport Ermelo, 3.6. 11. Automakelaar Midden Nederland, 2.8. 12. Schilderbedrijf van Buuren, 2.2.

[adrotate banner=”37″]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen