Ermelose en Puttense tafeltennissers van TVP liggen uit de bekercompetitie door sterk spelend  UTTC 1

Foto:

De Utrechtenaren waren met 11-7 net een slag te sterk.

TVP heeft de thuiswedstrijd tegen het sterke UTTC 1 net verloren en ligt uit de bekercompetitie. De Utrechtenaren waren met 11-7 net een slag te sterk voor de Puttenaren; maar de totstandkoming van de einduitslag was wel anders dan verwacht.
In de openingspartijen speelde Klaassen met een 4-0 voorsprong tegen angstgegner Gido Jehoel. Alles leek erop dat Jehoel eenvoudig zou winnen, maar met een 19-16 voorsprong in de tweede game liet Jehoel opeens kansen liggen, die Klaassen pakte met 23-21 vervolgens de derde game. Eward Cozijnsen won vlot in twee games van Jan-Luuc Halsema. 
Gelijk op
Joop Meinders en Gerben Schuilenburg startten met verlies in hun openingspartijen tegen de broers Mark en Jurian Broers. Gezien het ratingverschil van 181 en 114 niet zo vreemd.
Toen echter voor het eerst ook beide dubbels verloren stond TVP 4-2 achter. Klaassen won wel van Halsema, maar Cozijnsen niet van Jehoel. Maar toen verrassend genoeg de beide broers andersom van Meinders en Schuilenburg verloren stond de stand weer in evenwicht op 5-5. Vervolgens verloor Schuilenburg van Halsema en won Meinders knap van Jehoel en werd het 6-6.
Broers trekken aan langste eind
Cruciaal werden de partijen van Klaassen en Cozijnsen tegen de broers. De partijen startten met 0-0 omdat de ratings dicht bij elkaar liggen. Beide partijen werden uitermate spannend en gingen naar 20-20 in de derde game. Helaas trokken in beide gevallen de broers Broers aan het langste eind. Nog was de wedstrijd niet verloren en wederom won Meinders en kwam Schuilenburg net te kort tegen Jehoel. Met de stand 7-9 konden Klaassen en Cozijnsen het nog gelijk trekken om een beslissend dubbel eruit te trekken. Klaassen kwam echter tegen de goed spelende Jurian Broers te kort zodat verlies een feit was en Cozijnsen feitelijk zijn partij tegen Mark Broers niet meer uit hoefde te spelen. Dit deed hij wel met verlies in drie games tot gevolg.
Met de eindstand van 7-11 ligt TVP uit de beker en gaat UTTC naar de laatste 16.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen