AnnaAnna glasatelier: uniek in glazen gedenktekens

Foto: Eigen foto

Mady-Ann van Doornik, eigenaresse van AnnaAnna en ruim 15 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van glazen grafmonumenten en sluitplaten, heeft sinds kort haar deuren van AnnaAnna glasatelier geopend in Nijkerkerveen.

In ongedwongen sfeer praat zij met nabestaanden en luistert naar de wensen, de herinnering en vervolgens worden er bijzondere glazen gedenktekens ontworpen.

Van rouwproces naar uniek monument
Vaak komen klanten naar ons zonder goed te weten wat zij voor ogen hebben. Maar al pratend groeien ideeën en wensen. Dat is een heel mooi proces en eervol om te mogen doen. Het verhaal ‘achter’ het monument te mogen horen, met een lach en een traan, het zien groeien van het ontwerp, het kiezen van materiaal en het vertrouwen krijgen om het monument te mogen maken is dankbaar werk. Met als eindresultaat een monument dat niet standaard is maar uniek.

Vele mogelijkheden
Een monument van glas is daarin ook uniek. Glas leent zich bij uitstek voor talloze bewerkingen. Het heeft een serene uitstraling en is toch een opvallend en veelzijdig materiaal. Er is veel mogelijk. Wij zijn niet alleen zeer ervaren in glas, maar ook in combinaties met andere materialen zoals natuursteen en RVS.
We plaatsen door heel Nederland en bieden daarnaast ook een gerichte onderhoudsservice aan.

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Neem een kijkje op www.annaanna.nl Ons telefoonnummer: 033- 8880966 of email: [email protected] Een gesprek is altijd vrijblijvend en indien gewenst bij u aan de keukentafel.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen