112

Motorcrosser raakt zwaar gewond op crossbaan van MC Volgas Ermelo en overlijdt

Foto: 112persfotografie.nl

Zaterdagmiddag 16 februari is een motorcrosser zwaargewond geraakt op crossbaan De Leemkuil van MC Volgas aan de Drieerweg in Ermelo, en is later overleden aan zijn verwondingen.

Dit bericht 112persfotografie.nl

Het ongeval gebeurde tijdens een oefenronde. Er werd direct groot alarm geslagen. Ook kwam er een traumahelikopter ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Omroep Gelderland bericht dat het slachtoffer na zijn val zou zijn overreden door een andere motorcrosser die niet meer kon uitwijken. De motorcrosser is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Onze sportverslaggever meldt: “De heer Hooijer, voorzitter van Motorclub Volgas, meldt dat de politie de identiteit van het slachtoffer nog niet heeft bekendgemaakt. Het slachtoffer zou na zijn val zijn overreden door een andere motorcrosser, die niet meer kon uitwijken. Er werd direct groot alarm geslagen. Er is een traumahelikopter geland op de baan. Het slachtoffer is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Utrecht (waarschijnlijk UMC). Volgens dhr. Hooijer was ademhaling aanwezig en hartslag goed. Het zou gaan om een motorcrosser die waarschijnlijk geen lid is van Volgas, of net lid geworden is. Hij heeft nog maar kort een crossmotor en is net begonnen met crossen.”

Man uit Harderwijk
Het slachtoffer, een 34-jarige man uit Harderwijk, is later overleden aan zijn verwondingen.

 

 

Reacties

article
41708
Zaterdagmiddag 16 februari is een motorcrosser zwaargewond geraakt op crossbaan De Leemkuil van MC Volgas
https://ermelo.nieuws.nl/politieberichten/20190216/motorcrosser-raakt-zwaar-gewond-op-crossbaan-van-mc-volgas-ermelo/
2019-02-16T16:06:10+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/02/16160536/07EN-112PF1.jpg
112