112

Politie houdt 18-jarige aan voor gewapende overval Eetcafé De Vos Ermelo

Foto: politie.nl

De politie zoekt getuigen in het onderzoek naar een overval op een cafetaria van Eetcafé De Vos aan de Horsterweg in Ermelo. Op vrijdagavond 4 augustus werd de zaak rond 23.00 uur overvallen door twee mannen. Ze bedreigden het personeel.

Dit bericht de politie.

Steekwapen
Tijdens de overval waren er alleen medewerkers aanwezig. De overvallers kwamen binnen en bedreigden het personeel met een steekwapen. Daarna gingen zij er met een buit vandoor. De politie is meteen een grote zoekactie gestart in de omgeving, maar de overvallers waren al vertrokken.

Verdachte uit Ermelo
In het onderzoek heeft de politie ook camerabeelden bekeken. Daarop werd door een getuige een verdachte herkend die mogelijk betrokken is bij de overval. De politie heeft deze 18-jarige inwoner van Ermelo aangehouden voor verder verhoor.

Iets gezien?
Mogelijk zijn er meer mensen die vrijdagavond iets opvallends rond de cafetaria hebben gezien. Dat kan zijn rond de overval om 23.00 uur, maar het kan ook zijn dat de daders eerder op de avond de omgeving verkend hebben. Hebt u iets gezien? Bel dan de politie via 0900-8844 of geef uw tip door via politie.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen