Isa Veldhuis (10) uit Ermelo haalt 500 euro op voor zwerfhonden

25 feb 2022, 20:12 Nieuws
08en zwerfhonden
Isa Veldhuis (10) uit Ermelo heeft zich de afgelopen tijd flink ingezet voor voor Hulp Voor De Zwerfhonden Curaçao . Dat deed zij door hard te lopen met haar moeder Kristine Meyerholt en zich te laten sponsoren, én door lege flessen voor het statiegeld in te zamelen. Haar inzet leverde maar liefst 500 euro op. Vandaag, vrijdag 25 februari, overhandigde Isa symbolisch het bedrag aan Heidi Daenen, de initiatiefnemer voor Hulp Voor De Zwerfhonden Curaçao .
Reuze trots
Het ingezamelde bedrag is iets om reuze trots op te zijn vindt Kristine. Dat is zij dan ook op haar dochter. Want ze vindt het belangrijk Isa bij te brengen om lief te zijn voor elkaar en iets te doen voor een ander, of het nu mensen zijn of dieren.
Zwerfafval-opruim-actie
Zelf organiseerde Kristine eind januari samen met haar vriendinnen Willemijn van der Boon, Katrijn van der Boon en Heidi Daenen een zwerfafval-opruim-actie in Harderwijk, waarvoor de opbrengst bestemd was voor de zwerfhonden.
Honden blij maken
In totaal kan Heidi die morgen naar Curaçao vliegt, met een bedrag van 1300 euro en 500 euro aan medicijnen tot antiworm middelen die ze van 2 dierenartsen mocht ontvangen, de honden blij maken. Zonder hulp van buitenaf leiden deze zwerfhonden namelijk een erbarmelijk leven.
banner burg bieren ermelo nieuw