Jeugd en begeleiding organiseren ‘Bulgaarse’ zomerfair voor werkvakantie in Bulgarije

Foto:

Op zaterdag 29 juni 2024 wordt er van 10.00 – 15.00 uur een Fancy Fair gehouden bij de Oude Kerk aan de Putterweg 16 in Ermelo. De opbrengst is bestemd voor de Missionpossible Bulgarije werkvakantie, een initiatief van de Westerkerk en Oude Kerk Ermelo.

Voor de derde keer
Voor de derde keer gaan jeugd en begeleiding van de Westerkerk en Oude Kerk in de herfstvakantie namelijk naar de regio Rozino in Bugarije om een kinderprogramma te draaien met lokale kinderen, dorpen bezoeken en een bouwproject bij een kerk meehelpen afronden. Dit betreft een souterrain onder de kerk. De hele ruimte moet nog afgewerkt worden met isolatie en gipsplaten, worden geschilderd en er wordt meegeholpen de keuken te plaatsen.

Veel effect
Deze ruimte zal dan gaan dienen voor kinderprogramma’s, soepkeuken (om ze dagelijks een portie eten te kunnen geven) en huiswerkbegeleiding. De jeugd heeft de toekomst. En het heeft door de jaren heen al veel effect. Vingino heeft alles wat de handel uit moet verzameld de afgelopen jaren en gedoneerd aan de organisatie Missionpossible. Op deze wijze groeit de eigenwaarde en welzijn/gezondheid in deze regio. In combinatie met de liefdevolle begeleiding van MissionPossible Bulgarije en Nederland verandert er daadwerkelijk veel.

Van harte welkom!
De jeugd en begeleiding heten iedereen van harte welkom op de Fancy Fair. “Voor onze reis hebben we veel geld nodig, ondanks onze eigen bijdrage per deelnemer. Komt u naar de ‘Bulgaarse’ zomerfair en wint u een taartje bij het rad of een andere prijs? Maak een rondje op de markt, doe mee aan het leuke kinderprogramma, want elke euro gaat naar ons project en zo draagt u bij aan een mooiere samenleving!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen