1e Rotary Fietstocht een succes: tevreden deelnemers en mooie opbrengst goede doel

Foto: eigen foto

Zaterdag 15 juni is de 1e Rotary Fietstocht gereden. Ondanks de mindere weersvoorspellingen verschenen 80 deelnemers aan de start.

Dit bericht Rotaryclub Ermelo-Putten. 

Enthousiast
Zij werden beloond met een prachtige route in de omgeving van Putten van 45 kilometer. En dat alles onder goede fietscondities met (vrijwel) droog weer! De deelnemers waren enthousiast. “Wat interessant een keer een groot bouwbedrijf van binnen te zien”, “ puzzeltocht door de pluktuin leuk idee” en “de verzorging onderweg is top!” waren veel gehoorde opmerkingen. Ook aan noodhulp onderweg was gedacht, maar gelukkig hoefde de elektrische hulpauto slechts 3 keer de fietspomp uit de kofferbak te halen.

Mooie opbrengst
De inschrijfgelden en de gulle bijdragen van onze sponsors zorgden voor een mooie opbrengst van 3000,- euro voor het goede doel: een bijdrage in de aanschaf voor een duofiets, zodat minder mobiele ouderen toch nog lekker van de natuur kunnen genieten.

Overhandiging cheque
De cheque met de opbrengst werd op de theestop tijdens het grootste festival op het Zorgerf Buiten-land door de voorzitter van Rotaryclub Ermelo-Putten aan de voorzitter van de Stichting Gelukkig Ouder Worden overhandigd.

Voor herhaling vatbaar
Gezien de positieve reacties van de deelnemers en het mooie resultaat voor het goede doel is de Rotary Fietstocht zeker voor herhaling vatbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen