Bewoners ’s Heeren Loo openen nieuwe woningen aan de Hertenkamp

Vijf bewoners openen officieel hun nieuwe woningen.
Vijf bewoners openen officieel hun nieuwe woningen.
Foto: eigen foto

Trots openden vijf bewoners op 31 mei officieel hun nieuwe woningen aan de Hertenkamp, op het woonzorgpark van ’s Heeren Loo in Ermelo.

Dit bericht communicatie van ’s Heeren Loo.

Gezellig feestje
Ondanks wat overtrekkende buien werd het een gezellig feestje met hun familie en begeleiders, onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Uit blijheid met de nieuwe woningen zong een andere bewoonster nog een van haar favoriete liedjes voor alle aanwezigen.

Nieuw thuis
De woningen vormen een nieuw thuis voor mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) en mensen met een licht verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel of GGz-problematiek (LNG). Sommige bewoners zijn verhuisd vanuit een andere woning op het park, anderen zijn nieuw op het woonzorgpark komen wonen.

Een belangrijke stap
De nieuwbouw is een belangrijke stap in het bieden van passende zorg en ondersteuning. Er zijn twee woningen voor 6 cliënten, een woning voor 4 en een woning voor 8 cliënten. Daarmee kan ’s Heeren Loo cliënten de juiste omgeving bieden voor een goed leven, passend bij hun specifieke behoeften.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen