Vier Nationale Molendag mee op ‘De Koe’

Vier Nationale Molendag mee op ‘De Koe’.
Vier Nationale Molendag mee op ‘De Koe’.
Foto: Molen 'De Koe’

De lente is begonnen en de voorjaarszon nodigt iedereen uit om naar buiten te gaan. Het is het jaargetijde dat de molens weer in volle glorie te bewonderen zijn. Op zaterdag 11 mei zet ook onze molenaar de deuren van ‘De Koe’ extra wijd open om u als bezoeker gastvrij te kunnen ontvangen.

Dit bericht Molenstichting ‘De Koe’.

Van harte uitgenodigd
De gidsen staan voor u klaar om u een boeiende rondleiding te geven door de molen. Voor de kinderen is er na afloop van de rondleiding een mooi windmolentje. U bent van harte uitgenodigd om deze speciale dag met ons mee te vieren!

Feestelijke dag
De entree op deze feestelijke dag is gratis, net zoals de rondleidingen in de molen. Natuurlijk draait de molen op deze dag en bent u ook welkom in onze molenwinkel. De dag begint om 10.30 uur en wordt afgesloten om 15.30 uur.

Pannenkoeken
In de molenwinkel kunt u heerlijke molenproducten kopen zoals cake- en broodmixen, diverse soorten mosterd en ouderwetse Ster kruidenblikjes. Ook zijn er natuurlijk verschillende soorten pannenkoekenmixen. Verder is er molenbier en advocaat te koop, zijn er verse eieren en staan er mooie pakketjes klaar voor moeder.

Pannenkoeken
Buiten op het plein worden pannenkoeken gebakken. Deze heerlijke pannenkoeken zijn inmiddels een begrip geworden voor zowel toeristen als Ermelo-ers zelf. Ze worden gebakken door onze ervaren vrijwilligers en zijn de hele dag verkrijgbaar.

Spaaractie voor kinderen
Vanaf Nationale Molendag tot en met Open Monumentendag (14 en 15 september) kunnen kinderen vijf stickers sparen op een molenroutekaart. Een volle kaart geeft toegang tot een molenfeest in het najaar. Bovendien is er kans op een schoolreisje met de hele klas naar de molens. Ook molen ‘De Koe’ doet mee met deze actie, dus haal de spaarkaart met de eerste sticker bij ons op!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen