In de Lukaskerk in Ermelo worden zindagen georganiseerd

De Lukaskerk op landgoed Veldwijk.
De Lukaskerk op landgoed Veldwijk.
Foto: archief

In de Lukaskerk aan de Van Asch van Wijcklaan 65 worden vanaf 14 april zindagen georganiseerd.

Dit bericht de geestelijke verzorging en de activiteitendienst op Veldwijk.

Geen spelfout
Nee, het is geen spelfout. Vanaf 14 april krijgt de zondagse dienst in de Lukaskerk eens in de twee weken een andere invulling: zindagen. Een ochtend die inspireert, verwondert en verbindt. Geen kerkdiensten, maar bijeenkomsten met een algemeen karakter waar iedereen welkom is. Wat je achtergrond ook is, en wat je ook gelooft. Of niet. Zingeving staat centraal. Iedere bijeenkomst heeft een duidelijke structuur en een aansprekend thema zoals feest, vrijheid of muziek.

Welkom
De zindagen worden georganiseerd vanuit de geestelijke verzorging en de activiteitendienst op Veldwijk. Naast cliënten en vrijwilligers zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom. We beginnen om 10.30 met een inloop en eindigen rond 12.00 uur. Kom gerust eens kijken of meedoen!

Meehelpen?
Meehelpen? We kunnen nog wel wat praktische ondersteuning gebruiken. Misschien heeft u een bijzondere hobby waarover u boeiend kunt vertellen, of wilt u meehelpen met het welkomstcomité, met halen en brengen van cliënten? Welkom! Voor meer informatie kunt u ons bereiken via [email protected] of [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen