Leer op 6 maandagochtenden schilderen in de galerie van StEK

Wil jij leren schilderen?
Wil jij leren schilderen?
Foto: StEK

Ben jij diegene die altijd al had willen leren schilderen en voel je inspiratie om het witte doek te gaan vullen? Op 6 maandagochtenden van 10.00 uur tot 12.30 uur kun je de beginselen van het schilderen gaan leren, in de galerie van StEK.

Dit bericht StEK.

Vrij schilderen
Er zijn elke ochtend twee ervaren kunstschilders aanwezig die je dan de kneepjes van het vak kunnen gaan leren. Misschien heb je al enige ervaring en wil je verder leren, dan kun je inspirerende serie lessen volgen. We gaan vrij schilderen vanuit ons hart en laten ons inspireren door vormen en kleuren. Wanneer je op de maandagochtend niet kunt en wel op een doordeweekse avond, kijken we bij voldoende aanmelding om die ook op te starten. Graag bij je aanmelding doorgeven.

Over StEK
Wat is StEK zult u zich afvragen. StEK heeft een galerie aan de Stationsstraat 72a. Op dat adres worden regelmatig wisselende exposities gehouden van kunstenaars die lid zijn van StEK en ook van kunstenaars buiten StEK (https://kunststek.com). Ook zijn er regelmatig lezingen bij te wonen in de galerie. Voor de kinderen is er op de woensdagmiddag (1x in de veertien dagen) een knutselklup. Ook is StEK bij vele culturele activiteiten zichtbaar in onze gemeente.

Opgeven
Nieuwsgierig geworden, opgeven kan op [email protected] . De kosten zijn €195,- voor 6 ochtenden, inclusief penselen en verf plus de eerste keer een doek. Het gaat om de data: 4-11-18-25 maart en 8-15 april met uitloop op 22 april. De eerste keer hoef je dus geen eigen doek mee te brengen, daar wordt voor gezorgd evenals de verf en penselen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen