Eerste lammetjes in 2024 geboren bij Schaapskooi Ermelo

’s Ochtends werden de herders verrast met een tweeling.
’s Ochtends werden de herders verrast met een tweeling.
Foto: Stichting Schapedrift

Op 24 januari zijn de eerste lammetjes geboren bij de schaapskudde van Ermelo. ’s Ochtends werden de herders verrast met een tweeling en ’s middags werd er, onder toeziend oog van publiek, dat alles goed kon bekijken over de onderdeuren van de schaapskooi, nog een derde lammetje geboren.

Dit bericht Stichting Schapedrift.

Ongeveer 190 lammeren
De drie lammetjes en hun moeders maken het heel goed, vertelt herder Marion Derks. Zij verwacht ongeveer 190 lammeren dit jaar. De pasgeboren lammetjes zijn tijdens openingstijden van het Bezoekerscentrum vanaf een afstandje te bewonderen.

Adopteer een lammetje
Ook dit jaar zijn de lammetjes weer (symbolisch) te adopteren. Voor slechts twintig euro adopteer je al een lammetje en krijg je een leuk geboortepakketje mee naar huis. Je kunt meedoen aan de kleurwedstrijd waarmee je kans maakt op een unieke en exclusieve meet and greet fotomoment met jouw lammetje. Door een lammetje te adopteren helpt u de schaapskudde in het dragen van de extra kosten die een lammertijd met zich meebrengt.

Aanmelden voor het lammetjesadoptieplan kan via de website www.schapedrift.nl en in het Bezoekerscentrum van Stichting Schapedrift.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen