Nieuw in Ermelo: Renate Goossensen start Life Academy

Renate Goossensen is een nieuw initiatief gestart: Life Academy.
Renate Goossensen is een nieuw initiatief gestart: Life Academy.
Foto: eigen foto

Renate Goossensen, bekend als voormalige eigenaresse van DansFabriek S.I.L.K. en van haar verblijf in Frankrijk, is een nieuwe initiatief gestart: Life Academy. Renate: “Een nieuw jaar, nieuwe kansen, een nieuwe periode breekt aan. Met trots kan ik vertellen dat ik een nieuwe onderneming ben gestart voor jongeren!”

Het nieuwe trainingscentrum van Ermelo
Renate vervolgt: “Life Academy is het nieuwe trainingscentrum van Ermelo. Een centrum waar jongeren met elkaar in verbinding komen doormiddel van theater, drama, spel en muziek. Het trainingscentrum waar jongeren in hun kracht komen te staan, doormiddel van wekelijkse trainingen, creatieve werkvormen en met een jaarlijkse theatervoorstelling in het Huis van Ermelo.”

Over Live Academy
Life Academy zet zich in zegt Renate, voor alle jongeren uit Ermelo en omstreken in de leeftijd vanaf 7 jaar en ouder. Verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen. “Life Academy wordt een veilige plek waar jongeren zich zonder angst kunnen uitdrukken, mogen ontdekken wie ze zijn en vooral lol kunnen maken met elkaar.

Life Academy laat jongeren zich bewust worden van hun talenten en hun kracht. Dat ze in zichzelf gaan geloven, dat ze voor zichzelf leren opkomen, dit allemaal in een veilige en positieve setting. Dat je goed genoeg bent, zoals je bent. Jij bent uniek!

Voor mij is het de tijd om kinderen weer te kunnen laten stralen, zichzelf te durven tonen in ieder zijn eigen kwetsbaarheid. In deze moeilijke tijden wordt het steeds lastiger voor kinderen om rechtop te blijven staan en de juiste normen en waarden aan te leren en onder groepsdruk zichzelf te kunnen zijn.”

Kennismaken?
Wil jij kennismaken met theater, drama, spel en muziek van Life Academy? Dan ben je welkom vanaf 1 februari 2024. Train gratis een keer mee om te ervaren of het iets voor jou is. De lessen worden gegeven in het Huis van Ermelo, voormalig Theater de Dialoog. Stuur een mail naar: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen