Regioharmonie De Verbinding huldigt jubilarissen

V.l.n.r. Jolanda van Gent, Greetje Smid, Jeroen Oordt, Jannie Veldman en Wouter Groeneweg.
V.l.n.r. Jolanda van Gent, Greetje Smid, Jeroen Oordt, Jannie Veldman en Wouter Groeneweg.
Foto: Regioharmonie De Verbinding

Op zaterdagavond 6 januari hebben drie orkesten gezamenlijk het nieuwe jaar muzikaal geopend: Regioharmonie De Verbinding met dirigent Richard Vrijhoef, het Jeugdorkest van de Stedelijke Harmonie Harderwijk onder leiding van Johan de Jong en Poco Crescendo gedirigeerd door Hilda Versluis. De zaal in Muziekgebouw de Harmonie was helemaal gevuld met publiek, dat kon genieten van een afwisselend programma van de drie orkesten, die daarnaast gezamenlijk het concert afsloten.

Dit bericht Regioharmonie De Verbinding.

In het zonnetje gezet
Halverwege de avond zijn de jubilarissen in het zonnetje gezet: Greetje Smid (40 jaar muzikant), Jolanda van Gent (50 jaar muzikant) en Jannie Veldman (60 jaar muzikant) ontvingen ieder mooie woorden van de voorzitter, een oorkonde en een speldje van de KNMO. Als extra verrassing was hun familie uitgenodigd om de huldiging bij te wonen.

Afscheid
Daarnaast is afscheid genomen van Wouter Groeneweg als coördinator van Muziekgebouw de Harmonie, een pand waarvan hij de aankoop in de jaren 90 zelf heeft meegemaakt.

In de spotlights
Tot slot werd Jeroen Oordt tot zijn verrassing in de spotlights gezet om hem te bedanken voor zijn inzet in het bevoorraden en draaiend houden van de bar.

Speciaal familieconcert
De volgende gelegenheid om Regioharmonie De Verbinding te beluisteren is op zaterdagmiddag 6 april, wanneer het orkest een speciaal familieconcert organiseert. Verdere details over dit concert volgen binnenkort.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen