Team De Bruijne Schijf is Curling kampioen van Ermelo 2023

Team De Bruijne Schijf is verrassend winnaar geworden van de Baldé’s Banden Service Curling Competitie editie 2023, vanavond 20 december op de overdekte ijsbaan op ’t Weitje in Ermelo. De prestaties van Sam van der Beek, Jonathan van der Beek, Erik Steenkamp en Jelmer Steenkamp waren in de voorrondes nogal wisselend. Bovendien moesten ze in de finale Jelmer missen en het ook nog opnemen tegen een ijzersterk vrouwenteam, genaamd #Nietzeurenlekkercurlen.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Reuze trots
Op het juiste moment pieken, dat deden Sam, Jonathan en Erik vanavond. De heren die namens Bruijn Café speelden op verzoek van uitbater Gerben Vastenhoud, waren dan ook reuze trots op hun overwinning. In een bomvol horecagedeelte werd het winnende team de wisselbeker uitgereikt.

Geen garantie
Het was een ronduit gezellige, onderhoudende en spannende finaleavond, met opzwepende muziek van DJ Marco. Dat resultaten behaald in het verleden geen garantie bieden voor de toekomst bleek wederom. J.V.T ’06 on Ice team 2 dat vorig jaar glansrijk winnaar werd zat het deze keer niet echt mee, erkende Alexander Besselsen. “Dat komt vast omdat we deze keer niet op trainingskamp zijn geweest”, grijnsde hij.

Derde keer
De Curling Competitie werd voor de derde keer gehouden. Ook deze editie deden er 108 teams mee. Een team van scheidsrechters onder leiding van opperscheids Dick van Leeuwen verzorgde de puntentelling.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen