Wie speelt vlak voor kerst in Café de Veluwe? De Plusband!

De Plusband.
De Plusband.
Foto: eigen foto

De Ermelose coverband de Plusband speelt haar laatste show van het jaar in Café de Veluwe aan de Stationsstraat 15. “Uiteraard!”, zo laten de muzikanten weten, “want met kerst speelt de Plusband altijd in de Veluwe! Op vrijdagavond 22 december gaat het gebeuren. Dan staan de deuren van het altijd warme en gezellige Café de Veluwe open, en is iedereen welkom om de tent goed op te schudden!”

Laat je verrassen!
Niemand verdient een eenzame kerst, menen de muzikanten oprecht. “Dus laat je verrassen door een geweldig optreden van de Plusband en zing, dans en vier met ons alvast het samenzijn van de feestdagen!”

Stoppen?
De Plusband heeft een mooi jaar achter de rug zeggen ze, met meer shows dan ooit. “Na 16,5 jaar verveelt het ons nog altijd niet! We grappen wel eens over stoppen, maar voorlopig zitten we juist in een goede lift. We hebben een gloednieuwe website, neem vooral een kijkje op www.plusband.nl, maar ook nieuwe banners, een nieuw logo, nieuwe foto’s én we zijn zelfs aan het experimenteren met nieuwe outfits. We blijven ontwikkelen, groeien, sparren, met nieuw repertoire komen en dingen proberen/ondernemen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen