Kwetsbare huishoudens helpen? Verlicht Ermelo samen met Stichting Present

Kwetsbare huishoudens helpen? Verlicht Ermelo samen met Stichting Present.
Kwetsbare huishoudens helpen? Verlicht Ermelo samen met Stichting Present.
Foto: eigen foto

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend dat de winter een gezellige periode is met familie, kaarsjes en lekker eten. Waar het voor de één een tijd van gezelligheid met familie en vrienden is, is het voor de andere een periode van eenzaamheid. Hoe mooi is het dan als we in deze bijzondere tijd meer naar elkaar omzien en een beetje extra aandacht geven aan de mensen die het nodig hebben?

Dit bericht Stichting Present Ermelo.

Wintereditie
Stichting Present Ermelo slaat een brug tussen mensen die hulp kunnen bieden en mensen die deze hulp nodig hebben. Present organiseert deze winter de ‘Verlicht Ermelo wintereditie’ om de winter voor kwetsbare huishoudens een beetje te verlichten!

Ook jij kunt Ermelo verlichten!
Meld je aan bij Present Ermelo om een winterpakket samen te stellen voor iemand die dat kan gebruiken. Het samengestelde pakket geef je persoonlijk af bij de hulpontvanger(s). Het pakket wordt samengesteld door mensen die zich aanmelden. Dit kan natuurlijk als gezin, als vriendengroep, sportteam, collega, individu etc.

De inhoud?
Denk dan aan speelgoed, leuke tijdschriften of iets lekkers voor bij de koffie, etc. Er wordt ook steeds vaker een ‘belevenis’ in de pakketten gedaan: een aanbod van de samenstellers om samen met het ontvangende gezin naar de speeltuin te gaan, samen spelletjes doen, of samen eten etc.

Aanmelden
Wil je je als gever aanmelden? Dat kan via onze website https://stichtingpresent.nl/ermelo/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen