Kinderopvang KleurRijk viert eerste lustrum bij basisschool De Klokbeker

Vrolijke geluiden, gelach en muziek klonken woensdagmiddag 13 september op het schoolplein naast de Groevenbeekse heide. Christelijke Kinderopvang Organisatie KleurRijk vierde namelijk dat zij 5 jaar opvang mogen aanbieden binnen de muren van basisschool De Klokbeker.

Dit bericht Christelijke Kinderopvang Organisatie KleurRijk, met fotoreeks.

Feest!
Het eerste lustrum werd gevierd met de directie, ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten, peuters en kinderen van de buitenschoolse opvang op een feestelijk versierd plein. En een feest was het! Activiteiten als Drumble Dance, poppentheater, springkussen, knutselen en schminken werden enthousiast bezocht onder het genot van poffertjes en muziek.

Dankbaar
De organisatie: “We kijken dankbaar terug op deze gezellige en mooie dag en gaan de toekomst ‘KleurRijk’ tegemoet! We bieden op onze fijne locatie bso en peuterspeelzaal aan. Momenteel hebben we nog plekjes vrij, op onze peuterspeelzaal. Heb je interesse en lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Dat kan altijd, neem gerust contact op via 06-13275624 en via onze mail [email protected].”

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen