Woning verduurzaamd? Help buurtgenoten op weg!

Woning verduurzaamd? Help buurtgenoten op weg!
Woning verduurzaamd? Help buurtgenoten op weg!
Foto: Nationale Duurzame Huizen Route

Inwoners die ervaring hebben met de warmtepomp, isolatie of HR++-glas kunnen anderen helpen met hun tips en verhalen. Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 28 oktober & 4 november kunnen huiseigenaren hun huis openstellen voor de buurt en laten zien hoe duurzame maatregelen in de praktijk werken. Gemeente Ermelo ondersteunt dit initiatief en moedigt inwoners aan om hun duurzame voorbeelden via de Nationale Duurzame Huizen Route te delen.

Dit bericht de Nationale Duurzame Huizen Route.

Waardevol
Voor mensen die aan de slag willen met hun huis, is het heel waardevol om duurzame maatregelen in de praktijk te zien. Doordat bewoners vertellen waarom zij hiervoor hebben gekozen en hoe zij de verduurzaming hebben ervaren, kunnen bezoekers een weloverwogen keuze maken voor hun eigen huis. Of het nu gaat om HR++-glas, ledlampen of zonnepanelen; alle kennis en ervaringen zijn waardevol.

Meld je woning aan
Wie duurzame stappen heeft gezet, kan zijn of haar huis aanmelden op de website van de Nationale Duurzame Huizen Route. Hier kunnen mensen inspiratie opdoen door verhalen te lezen. Wie het leuk vindt om de maatregelen in de praktijk te laten zien, kan ook zijn of haar huis openstellen tijdens de open dagen. Bezoekers kunnen zich dan inschrijven voor een bezoek. Aanmelden kan via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden.

De Nationale Duurzame Huizen Route
De Nationale Duurzame Huizen Route is een platform voor iedereen die interesse heeft in duurzaam wonen. Al meer dan 2.100 duurzame huiseigenaren delen hun verhaal op het platform. De Duurzame Huizen Route wordt ondersteund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 140 gemeenten en 6 provincies.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen