Vijfde Molen-Motor-Rit brengt maar liefst 3347 euro op voor Molen De Koe

Anneke Knoppert en Bert van Willigen.
Anneke Knoppert en Bert van Willigen.
Foto: molen De Koe

De voor de vijfde maal verreden Molen-Motor-Rit op zaterdag 9 september, heeft maar liefst 3347 euro opgebracht voor Molen De Koe. 

Dit vertelt het bestuur van molenstichting De Koe in een persbericht.

Onderhoud van de molen
Het persbericht vervolgt: ‘De organisatie van de Molen-Motor-Rit heeft de opbrengst in zijn geheel gedoneerd aan molenstichting De Koe. Het geld zal gebruikt worden voor het onderhoud van de molen. De cheque is uitgereikt aan voorzitter Anneke Knoppert van de molenstichting, door Bert van Willigen, een van de drijvende krachten achter deze dag.

Recordaantal deelnemers
De vijfde Molen-Motor-Rit was een prachtige, ongeveer 350 km lange tocht die voerde langs molens De Kathammer in Katwoude, Kijkduin in Schoorl
en De Hoop in Wervershoof. Een recordaantal deelnemers meldde zich al in alle vroegte bij molen De Koe om de laatste instructies op te halen, een praatje te houden met oude bekenden en voor de koffie met krentenbol.

Zomerse weer
Het zomerse weer heeft zonder meer meegeholpen om er een fantastische dag van te maken, maar ook de verzorging onderweg (eigen gebakken cake, broodjes, koffie, thee en limonade) heeft daar zeker toe bijgedragen.

Pannenkoeken
Na terugkomst in Ermelo werden de deelnemers opgewacht met de inmiddels traditionele versgebakken pannenkoeken, al dan niet met spek, en koude frisdrank. Iedereen was het roerend met elkaar eens: het was een schitterende dag!’, aldus het persbericht.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen