Leerhuis Ermelo bestaat 50 jaar

Foto:

Het programma 2023-24 van Leerhuis Ermelo gaat een jubileumjaar worden.

Dit bericht Leerhuis Ermelo.

Welkom
In september 1973 is de werkgroep Leerhuis van start gegaan om lezingen, excursies, gesprekken, muziekavonden, en nog veel meer te organiseren – voor kerkelijk betrokkenen in eerste instantie- maar die kring kon almaar ruimer worden, iedereen is altijd welkom.

Programmaboekje
Het komend seizoen vieren we dus ons 50-jarig jubileum. In het programmaboekje 2023-24 staan alle activiteiten vermeld. Op heel wat plekken in het dorp ligt dat voor u klaar om mee te nemen, en op onze eigen website www.leerhuisermelo.nl vindt u het programma.

Feestelijke openingsavond
We beginnen met een feestelijke openingsavond op woensdag 20 september. Een open avond in de Immanuelkerk, waar u vanaf 19.30 uur kunt binnenlopen. We hebben James Kennedy – historicus, hoogleraar, columnist – gevraagd stil te staan bij ‘die 50 jaar Leerhuis’, de wereld van toen én van nu te duiden, met alle ontwikkelingen die er geweest zijn en nog gaande zijn. Daar valt wel wat over te zeggen. Daarnaast – voor ‘de vrolijke noot’, zeggen we dan – zal Marten Kamminga er zijn, die aan heel wat Leerhuisavonden al zijn bijdrage leverde.

U bent van harte welkom! Graag tot dan!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen