PWA school in Ermelo start het schooljaar feestelijk

De PWA heeft het schooljaar feestelijk geopend.
De PWA heeft het schooljaar feestelijk geopend.
Foto: eigen foto

De Prins Willem Alexanderschool (PWA) aan de Pretoriusstraat in Ermelo heeft vrijdag 1 september het schooljaar feestelijk geopend.

Dit bericht de directie van de PWA school.

Slogan
Samen verantwoordelijk om jezelf te kunnen zijn is de slogan van PWA. De PWA is een Leader in Me school en dat betekent vooral dat wij als school er niet alleen zijn voor de kennisoverdracht maar ook dat we o.a. samenwerken met elkaar. We zijn een school die een afspiegeling is van de samenleving en hebben dan ook met elkaar het schooljaar feestelijk geopend.

Multiculturele populatie
Ouders hebben de hapjes verzorgd en onze oudervereniging de drankjes, een ieder was van harte welkom, zo ook de buurtbewoners. Vanwege onze multiculturele populatie hadden we dan ook hapjes vanuit verschillende landen. Zo konden we kennismaken met ieder zijn eigen traditionele lekkernijen. Van kaas en worst tot mercimek (linzenhapjes). Yvon Geelhoed, directeur van de school is dan ook bijzonder trots hoe wij samen ‘de PWA’ zijn.

Contact
Bent u geïnteresseerd in onze school en ons concept, neem dan gerust contact op met onze school of neem eens een kijkje op onze website.
Prins Willem Alexanderschool (rkpwa.nl).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen