Team The Good Ride uit Ermelo organiseert Benefiet(s)avond voor Duchenne Heroes

Team The Good Ride uit Ermelo.
Team The Good Ride uit Ermelo.
Foto: eigen foto's

Het team ‘The Good Ride’ uit Ermelo organiseert een Benefiet(s)avond op zaterdag 26 augustus. De opbrengst is voor Duchenne Heroes, de offroad-tocht van 10 tot en met 16 september, waarbij teamleden Mark Mannee, Mark van ’t Veer, Klaas van der Deure en Tanya Pit gedurende 7 dagen 700 kilometer fietsen door Duitsland, Belgie, Luxemburg en Nederland. Corrie Mannee en Jan Mannee begeleiden de teamleden tijdens deze monstertocht. Met hun inspanningen wil het team zoveel mogelijk geld inzamelen voor méér en beter onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie, om de genezing en behandeling van de ziekte te versnellen.

Wat is Duchenne Spierdystrofie?
Als je met Duchenne Spierdystrofie wordt geboren, breken je spieren langzaam af en word je steeds minder sterk. Mensen met Duchenne missen een eiwit die zorgt voor stevigheid van spiercellen. Het zijn vooral jongens die Duchenne Spierdystrofie hebben. Wereldwijd één op de vijfduizend, (bron: duchenne.nl).

Een uitdaging
Mark (Mannee), Tanya en Klaas namen al eerder, de een vaker dan de ander, deel aan Duchenne Heroes. Klaas licht toe: “Het zal zo’n 12 jaar terug zijn geweest dat we een uitdaging zochten om op de MTB te gaan fietsen. Toen kwamen we Duchenne Heroes tegen. Later zijn we ons gaan verdiepen in wat Duchenne Spierdystrofie eigenlijk is. Het is natuurlijk nog steeds een uitdaging, maar waar we het voor doen staat voorop.”

De Benefiet(s)avond
De Benefiet(s)avond op zaterdag 26 augustus, vindt vanaf 19.30 uur plaats in het creatieve hart van Harderwijk aan de de Deventerweg 2A. Parkeren kan bij het gebouw. Belangstellenden kunnen zich gaan verheugen op een gezellige en sfeervolle avond met een wijnproeverij, culinaire hapjes, prachtige livemuziek én een bingo. De kosten bedragen €75,- per persoon. een bedrag dat rechtstreeks naar het goede doel gaat. Meld je aan door te mailen naar: [email protected] bij je aanmelding je naam + achternaam, dieetwensen, met hoeveel personen je totaal komt en wat je telefoonnummer is. Na de aanmelding krijg je een linkje met een betaalverzoek.

Wie niet in de gelegenheid is maar het team wel wil sponsoren kan een donatie doen via DEZE LINK.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen