Fête de la Musique pakt vrijdag uit met concert Regimentsfanfare op Raadhuisplein

Foto: via Fête de la Musique Ermelo

Aankomend weekend, vrijdagavond 16 juni en zaterdag 17 juni, staat het 14e Fête de la Musique op de muzikale agenda. De organisatie pakt weer groots uit.

Dit bericht de organisatie van Fête de la Musique.

Regimentsfanfare
Onder leiding van Kapitein Christian Ansink, treedt op vrijdagavond 16 juni om 20.00 uur de Regimentsfanfare op. Deze keer op het Raadhuisplein en ze krijgen muzikale medewerking van een fantastische zangeres, Julia Schutten. De Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’ (RFGGJ) is een groot koperensemble met slagwerk. De belangrijkste taak is de begeleiding van militair ceremonieel, zoals commando-overdrachten en staat onder leiding van chef-dirigent Christian Ansink.

Gratis toegang
De weersverwachtingen zien er uitstekend uit, dus de organisatie hoopt op een vol Raadhuisplein op vrijdag 16 juni. Vanaf 20.00 uur gaat het spektakel beginnen. De toegang is geheel gratis dankzij onder andere van Buuren Opleidingen, Sight Landscaping, Modesta, Defensie en de gemeente Ermelo. Er zijn geen zitplaatsen, dus als u wilt zitten, dan adviseren wij om zelf een stoel mee te nemen.

Zaterdag 17 juni
Op zaterdag 17 juni zijn er op 18 podia een diversiteit aan bandjes, zanger en zangeressen, dansgroepen, organisten, koren, workshop en fanfares te zien en te horen.

Spannend
“Het was een spannend jaar voor het bestuur van Fête de la Musique Ermelo. Doordat er 3 leden stopten, kwamen we in een krap parket te zitten maar dat hebben wij gelukkig heel goed op kunnen lossen,” aldus voorzitter Dick van Leeuwen. “ Vorig jaar was Hans de Jonge al toegetreden, en daar kwamen Carola Top en Hans van der Roest bij. Ook Arda Konings heeft toegezegd om ons te willen helpen waar nodig. Door de goede samenwerking, en dat in korte tijd, is dit weekend weer tot stand gekomen en daar ben ik uiteraard enorm blij mee!! De toekomst van Fête de la Musique is voorlopig weer gewaarborgd.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen