Een hoop geronk en getoeter tijdens de Giga-Alleman tour

Net als vorig jaar mochten mensen met een licht verstandelijke beperking zich op zaterdag 13 mei voor één dag een echte motormuis voelen. Dat gebeurde met de Giga-Alleman tour. Het betreft een bijzonder initiatief van sportschool Giga Fitness uit Ermelo en Grand Café Alleman uit Harderwijk, waar toppers met beperking voor iedereen klaar staan in de bediening, keuken of achter de bar. 

Dit bericht mede-organisator Johan van Ginkel van Giga Fitness, met fotoreeks.

Groep van 80 motoren
Deze editie vertrok er een groep van 80 motoren vanaf Giga Fitness naar Grand Café Alleman in Harderwijk. Ook ging er een groep personeelsleden van Alleman mee. Wat maakte dat er maar liefst 60 mensen mee toerden op de motor of in een zijspan.

Tot volgend jaar!
Rond half 1 in de middag vertrok de groep met een hoop geronk en getoeter vanaf het Triasplein in Harderwijk voor een rit van ongeveer 90 km over de Veluwe met een tussenstop in het dorpshuis van Vierhouten. De tour eindigde weer in Harderwijk bij het Triasplein. Daar werd nog lang nagenoten van de tour met een drankje en een dansje. Johan: “Unaniem werd besloten dat we dit volgend jaar weer moeten gaan organiseren, dus tot volgend jaar!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen