Dinie Groen uit Ermelo al 25 jaar vrijwilliger bij Stichting Opkikker

Dinie Groen is al 25 jaar vrijwilliger bij Stichting Opkikker.
Dinie Groen is al 25 jaar vrijwilliger bij Stichting Opkikker.
Foto: Stichting Opkikker

Op dinsdag 9 mei werden er 5 vrijwilligers van Stichting Opkikker in het zonnetje gezet. Tijdens een gezamenlijk etentje ontvingen zij een zilveren speld omdat zij maar liefst 25 jaar als vrijwilliger betrokken zijn bij Stichting Opkikker. Eén van deze vrijwilligers is Dinie Groen uit Ermelo.

Dit bericht PR & Communicatie van Stichting Opkikker.

Lichtpuntje
Stichting Opkikker werd in 1995 door Ruud Sliphorst opgericht. De stichting organiseert Opkikkermomenten voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Deze Opkikkermomenten kunnen niet bestaan zonder de vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de stichting. Vol liefde en enthousiasme zet Dinie Groen zich al 25 jaar in om gezinnen een lichtpuntje te bezorgen.

Actief
Toen Stichting Opkikker net opgericht was, werd er per gezin een individuele ‘Opkikkerdag’ georganiseerd. Hier droeg Dinie een grote rol in: zij hielp met het organiseren van de dagen en nam tijdens deze dagen ook de begeleiding van de gezinnen op zich. Tegenwoordig zien de Opkikkerdagen er heel anders uit, maar Dinie is nog steeds als vrijwilliger actief tijdens deze dagen.

Over Stichting Opkikker
Als je als kind langdurig ziek bent, heb je nooit ‘vrij’ van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. En je ouders, broers en zussen ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, hoe klein ook, echt superbelangrijk. Dat is wat we bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. Op deze manier helpt Stichting Opkikker inmiddels al ruim 2000 gezinnen met een ziek kind per jaar.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen