Basisschool PWA in Ermelo haalt megabedrag op voor zwemlessen in Kenia

Donderdag 13 april is de cheque overhandigd aan Renata Grizancic.
Donderdag 13 april is de cheque overhandigd aan Renata Grizancic.
Foto: basisschool PWA

Met ruim €2300,- hebben leerlingen van de basisschool PWA in Ermelo een megabedrag ingezameld dat bestemd is voor zwemlessen in Kenia. De oudervereniging heeft dit bedrag bovendien afgerond naar 2500 euro.

Dit bericht basisschool PWA.

Jaarlijkse vastenactie
De opbrengst werd opgehaald met de jaarlijkse vastenactie. Zo werd er een rommelmarkt georganiseerd en deden de kinderen heitje-voor-karweitjes klusjes.

Zwemlessen
Met het geld kunnen de kinderen van de Recoye school in Mtangani in Kenia zwemles krijgen, zodat ook zij veilig in het water kunnen spelen en zwemmen. Een plaatselijk hotel heeft het zwembad voor gebruik aangeboden en er kan een sportleraar worden aangesteld die de zwemlessen kan uitvoeren.

Education for Everyone
Donderdag 13 april is de cheque overhandigd aan Renata Grizancic. Zij runt samen met een partner een school en vangt weeskinderen op in Mtangani. Het team van Education for Everyone, Heidi Smits en Yvonne Geelhoed (directeur van PWA), werken intensief samen met hen. Zij introduceren verschillende manieren van lesgeven en leren, zodat de leraren tegemoetkomen aan de behoeften van elk kind.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen