Debuutroman Renate Goossensen: voorinschrijving gestart

Foto:

Renate Goossensen die twee jaar terug vanuit Ermelo ging emigreren naar Frankrijk samen met Bart en kinderen Jaya en Tara en de honden, en binnenkort weer terugkeert naar Nederland, heeft een roman geschreven. Het boek ‘Ik zie je zo graag’ is haar debuut. Inmiddels is de voorinschrijving gestart.

Emotioneel verhaal
‘Ik zie je zo graag’
is een emotioneel verhaal over liefde en verlies, passie en verlangens, vertelt Renate.

Je ogen dringen diep in mijn hart. Dit gevoel ken ik niet. Wat gebeurt er met me? Daar kwam jij opeens mijn leven binnen. Een intens verlangen naar jou die mijn ademhaling en hartslag sneller laat kloppen. Anna had nooit verwacht dat een man haar zo van haar voetstuk zou kunnen krijgen. Vanaf het eerste moment dat hun ogen elkaar kruisen voelt ze een ongekende hartstocht. Wie is deze man? Wat doet hij met me? Wil ik dit wel?

Over Renate Goossensen
Renate Goossensen is opgeleid als dansdocent en heeft jarenlang vele kinderen dansles mogen geven. Tijdens haar periode in Frankrijk heeft ze deze debuutroman geschreven. Ze heeft de smaak te pakken en werkt inmiddels al aan haar volgende boek.

Bestel nu
Bestel nu haar debuutroman bij voorinschrijving, dan weet Renate hoeveel ze er kan bestellen en heb jij als eerste het boek! De verwachte publicatie datum is in mei dit jaar. De prijs is €19,95 per boek. Reageren kan door te mailen naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen