Bibliotheek Ermelo organiseert een workshop Schrijven voor beginners

Foto:

Bibliotheek Ermelo organiseert een workshop Schrijven voor beginners tijdens de aanstaande Boekenweek.

Dit bericht BibliotheeK Noordwest Veluwe.

Gratis
Geïnspireerd door het Boekenweekthema ‘Ik ben alles’ leren de deelnemers creatief schrijven. Deze kennismakingsworkshop is gratis bij te wonen op woensdagochtend 15 maart.

Literaire middag over Lieke Marsman
Op dinsdagmiddag 14 maart kan je in een kleine groep de gedichten van Lieke Marsman samen lezen en bespreken. Je hoeft haar werk niet gelezen te hebben om mee te kunnen. Deelname is gratis.

Ontmoet Arthur Japin
De avond met Arthur Japin, georganiseerd in samenwerking met Apollo Harderwijk, wordt gehouden in MFC De Roef. Arthur Japin wordt geïnterviewd door Marco van den Berg en leest voor uit zijn eigen werk. Als bezoeker is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Tickets zijn te koop via de website van de Bibliotheek en bij MFC De Roef.

Levende Boeken
Op zaterdagmiddag 11 maart is het de eerste keer dat er een Living Library in Nunspeet wordt georganiseerd. Tijdens de Living Library leen je een Levend Boek en ga je met mensen in gesprek waar vaak een vooroordeel of stigma over bestaat. Voorbeelden van de Levende Boeken op 11 maart zijn een kind van een NSB’er, een persoon met Borderline en een schipperskind.

Boekenweekgedicht
Tijdens de Boekenweek kan je het gedicht ‘Ik ben alles’ van dorpsdichter Erik Slagt ophalen in de Bibliotheek en boekhandels in Ermelo.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen