Burgemeester Hans van Daalen maakt kennis met ’s Heeren Loo

Burgemeester Hans van Daalen met Peter, ervaringsdeskundige bij 's Heeren Loo in Ermelo.
Burgemeester Hans van Daalen met Peter, ervaringsdeskundige bij 's Heeren Loo in Ermelo.
Foto: 's Heeren Loo

Sinds december vorig jaar is Hans van Daalen de nieuwe burgemeester van Ermelo. In zijn kennismaking met Ermelo werd hij donderdag 16 februari van harte welkom geheten op het woonzorgpark van ’s Heeren Loo, door de ervaringsdeskundigen, bewoners en verwanten uit de regionale cliëntenraad en enkele collega’s.

Dit bericht ’s Heeren Loo.

Programma
Het programma was samengesteld met bewoners uit de cliëntenraad en het team ervaringsdeskundigen. De burgemeester kreeg van alles te horen en te zien tijdens een rondleiding over het park. Hoe het is om te wonen op het woonzorgpark in Ermelo, het verhaal achter het monument voor overleden Joodse bewoners in de Tweede Wereldoorlog, welke planten er gekweekt worden bij de Bloemenhof, de soorten afval die worden gescheiden op het Milieupark, welk drukwerk de Repro-Postkamer maakt en nog veel meer.

De Oude School
Het bezoek eindigde bij restaurant De Oude School. Daar werd nog even nagepraat onder het genot van een lekker kopje koffie en thee. De bewoners vonden het bijzonder dat de burgemeester tijd voor hen maakte en hopen hem nog vaker terug te mogen zien op het park.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen