Een nieuw evenement: Ermelo Ondersteboven

Foto:

Alle goede voornemens kunnen aan de kant want Ermelo heeft er een nieuw evenement bij: Ermelo Ondersteboven. Op zaterdag 28 januari van 16.00 – 23.00 uur, verandert het Raadhuisplein van parkeerterrein naar feestlocatie. Zo wordt de maand springend afgesloten. Maar nog veel belangrijker, 2023 wordt feestend ingeluid.

Dit bericht Gerben Vastenhoud van Bruijn Café. 

Ambitie
Na het succes van het Beachvolleybal toernooi afgelopen zomer was er ambitie voor nog een evenement. In samenwerking met Bruijn Café is het bedrijf Ermelo Ondersteboven in het leven geroepen en werd er gezocht naar een nieuwe locatie. Dit laatste vormde nog wel een uitdaging, maar in samenwerking met de gemeente is het toch mogelijk gemaakt.

Verwarmde tent
Doel van de organisatie; de saaiere maanden toch nog een beetje bruisend maken. Maar vooral een evenement organiseren dat mensen nooit vergeten! Onder begeleiding van fantastische artiesten zoals Django Wagner, Wolter Kroes, Donnie, 2 Brothers on the 4th floor, Partysquad en de daverende coverband Royal Beat wordt de verwarmde tent ondersteboven gezet. Jazeker u leest het goed, midden in de winter zal een verwarmde tent waarschijnlijk geen overbodige luxe zijn.

Opgelost en klaar
In samenwerking met de gemeente zijn alle vergunningen goedgekeurd, wat voor de organisatie het startsein was om te beginnen. Omwonenden en aanliggende ondernemers zijn op de hoogte gebracht en er is 3 januari jongstleden een bewonersavond georganiseerd om te vertellen wat er gaat gebeuren en hoe dit gaat gebeuren. Het Raadhuisplein heeft als een nieuwe evenementenlocatie zijn uitdagingen, bijvoorbeeld om alles logistiek gezien op de juiste plaats te krijgen. Dit is opgelost en alles is klaar om los te gaan!

Voorbereidende werkzaamheden
In verband met voorbereidende werkzaamheden is het Raadhuisplein vanaf donderdag 26 januari afgesloten, dit zal duren zijn tot en met maandagavond 30 januari. Voor parkeren zijn er voldoende plekken beschikbaar op het Marktplein en de Enk.

Kaarten
Kaarten zijn nog verkrijgbaar op www.ermelo-ondersteboven.nl. Let wel op, het gaat hard. Nog een kleine tip van de organisatie: ‘Kom de 28ste op tijd, want met de uitgebreide line-up gaan we vroeg gasgeven en geloof ons, jullie willen niks missen.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen