Regioharmonie De Verbinding wijkt met [email protected] uit naar Kerkelijk Centrum

De Regioharmonie tijdens Fete de la Musique in Ermelo.
De Regioharmonie tijdens Fete de la Musique in Ermelo.
Foto: eigen foto

Twee jaar na de eerste succesvolle editie van [email protected] zou er weer een muzikaal feestje worden gegeven in het park van De Hooge Riet in Ermelo, op zaterdag 17 september 2022. Organisator Regioharmonie De Verbinding laat echter weten: “Helaas hebben we vanwege de verwachte weersomstandigheden (regen en temperatuur) moeten uitwijken naar een binnenlocatie. Het concert vindt nu plaats in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 16 te Ermelo. De aanvangstijd is niet gewijzigd, maar bezoekers hoeven natuurlijk geen eigen stoel mee te nemen.”

Mix
Het orkest speelt een mix van populaire klassieke en klassieke populaire muziek. Regioharmonie De Verbinding is een samenwerking tussen Crescendo Ermelo en de Stedelijke Harmonie Harderwijk en staat sinds augustus onder leiding van dirigent Richard Vrijhoef. Het orkest heeft inmiddels al meerdere succesvolle concerten gegeven, waaronder [email protected] in het Hortuspark in Harderwijk waarbij het muziekseizoen werd afgesloten en het logo van het nieuwe orkest werd gepresenteerd. Met het concert in Ermelo wordt het seizoen feestelijk geopend. Voor wie nog niet bekend is met dit nieuwe orkest is dit dé manier om de Regioharmonie en haar leden te leren kennen.

Info
Het [email protected] begint om 20.15 uur in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 16 te Ermelo. Toegang is gratis. Meer informatie over Regioharmonie De Verbinding is te vinden op www.regioharmonie-deverbinding.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen