Stichting Karamba uit Ermelo zoekt nieuwe bestuursleden

In 2021 verscheepte Stichting Karamba 20 kuub gereedschap voor Gambia.
In 2021 verscheepte Stichting Karamba 20 kuub gereedschap voor Gambia.
Foto: archief Grietje-Akke de Haas

Na jaren van tomeloze inzet gaan Teun en Niesje Last en Laurine Erends eind dit jaar stoppen als bestuursleden van Stichting Karamba. Ter versterking van het bestuur is Stichting Karamba op zoek naar enthousiaste mensen die zich in willen zetten om kinderen in Gambia te helpen een betere toekomst te realiseren.

Dit bericht Henk van Bruggen, voorzitter van Stichting Karamba.

Uitdaging
Henk van Bruggen licht toe: “De komende tijd wil onze stichting zich toespitsen op het realiseren van onderwijs- en arbeidsmarktprojecten in de regio Toniataba/Soma. Samen met een aantal partners hebben we net een nieuwe technische school gerealiseerd en de volgende uitdaging is om nieuwe werkgelegenheid te creëren waar de leerlingen van deze school praktijkervaring kunnen gaan opdoen (stage) en wellicht op langere termijn een betaalde baan kunnen realiseren.”

Voel je je aangesproken?
Het bestuur is op zoek naar bestuursleden met kennis en/of ervaring op het gebied van onderwijs, arbeidsmarkt, fundraising, financiën, marketing en administratie. Voel je je aangesproken door deze oproep en wil je meer informatie of je aanmelden bel dan met de voorzitter van de Stichting Karamba, Henk van Bruggen: 06-13303085.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen