Personeel Van Buuren Opleidingen trakteert jubilerende Kris Wijnen op een feestje

Kris Wijnen werkt 30 jaar bij Van Buuren Opleidingen. De personeelsleden vonden dit zo’n bijzondere mijlpaal dat ze Kris en zijn vrouw Jiska op een jubileumfeest trakteerden vanavond, zaterdag 10 september. Het thema van het feest luidde ‘Hollandse Avond’, het favoriete genre van Kris.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Als kampioenen verwelkomd
Voor de gelegenheid werden Kris en Jiska van huis opgehaald en naar de feestlocatie op het bedrijf aan de Mariënhoef gebracht. Daar stond het personeel ze al op te wachten. Onder luid applaus werd het stel als kampioenen verwelkomd. Dat ze blij zijn met Kris als ‘hun baas’ werd wel duidelijk gezien de inhoud van een paar toespraakjes en de vele cadeaus die hij mocht ontvangen.

Administratief medewerker
Op 1 september was het 30 jaar geleden dat Krijs Wijnen in dienst trad bij Verkeersschool A. van Buuren, de voorloper van Van Buuren Opleidingen. Kris startte als administratief medewerker op kantoor. Voor de toenmalige eigenaar Anne van Buuren kwam hij als geroepen. Deze besteedde het runnen van de Verkeersschool graag uit aan Kris. Want zijn echte passie lag bij het autorijles geven.

Totaal opleider
In 1999 heeft Kris de verkeersschool overgenomen van Anne van Buuren. De naam Van Buuren werd in ere gehouden en het woord Opleidingen eraan toegevoegd. Dit geeft immers precies weer waar het bedrijf als totaal opleider voor staat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen