Pleinfeest Koningin Julianaschool brengt maar liefst €1800,- op voor VluchtelingenWerk Ermelo

Foto: Koningin Julianaschool

Eindelijk kon de Koningin Julianaschool weer het jaarlijkse pleinfeest organiseren. Afgelopen vrijdag was het een groot feest op het schoolplein. Vanaf 14.30 uur stroomde het plein vol met enthousiaste kinderen, (groot) ouders en omwonenden.

Dit bericht de Koningin Julianaschool.

Feeststemming
Om 09.00 uur verzamelden de eerste leden van de oudercommissie en hulpouders zich om de partytenten en tafels en stoelen klaar te zetten. Al snel kwamen er verschillende attracties en werd het plein helemaal in feeststemming gebracht. De leerlingen die vanaf 12.00 uur vrij waren konden niet wachten tot het pleinfeest zou beginnen.

Nagels lakken
Een aantal kinderen uit groep 7 en 8 hielp ook mee met nagels lakken, knutselen en 2 vrolijke kinderen liepen rond in een grabbeljurk. Door middel van een afstreepkaart konden kinderen zelf betalen voor een activiteit. Het schminken, het springkussen, de bungeerun en het lasergamen in de school waren favoriet deze middag. Tussen de activiteiten door werd de catering goed bezocht. Poffertjes, patat en natuurlijk een lekker verkoelend ijsje mochten op deze zonnige dag niet ontbreken!

Opbrengst
Het pleinfeest werd afgesloten met een loterij met mooie prijzen van lokale ondernemers. De opbrengst, €1800,- gaat volledig naar VluchtelingenWerk Ermelo.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen