De Parasol en Ermelo-West gaan de wijk in!

Foto: Grietje-Akke de Haas

Velen hebben misschien al gezien dat er bij de Westerkerk hard gewerkt wordt aan een nieuw ontmoetingscentrum voor inwoners van met name Ermelo-West: De Vleugel. Onder meer de wijkvereniging en het inloophuis de Parasol zullen daar hun intrek nemen.

Dit bericht inloophuis de Parasol.

Dé ontmoetingsplek
Na een aantal jaren rondzwerven door en rond Ermelo-West hebben straks beide organisaties eindelijk een vaste plek in de wijk waar ze mensen kunnen ontvangen en activiteiten aanbieden. De Vleugel moet dé ontmoetingsplek worden voor inwoners van Ermelo(-West).

De wijk in
Samen gaan de Parasol en de wijkvereniging in september de bewoners in de wijk opzoeken en hen wijzen op de ingebruikneming van De Vleugel in oktober uiterlijk begin november. Zo willen beide instellingen ook met veel inwoners van de wijk in contact komen en horen welke ideeën zij hebben over het gebruik van De Vleugel en aan te bieden activiteiten daar.

Elke vrijdagavond
Vrijwilligers van het inloophuis en de wijkvereniging zullen elke vrijdag in september tussen 19.30 en 21.00 uur met een camper de wijk inrijden om daar met mensen in contact te treden en hen uit te nodigen om De Vleugel te bezoeken. Hun komst wordt vooraf aangekondigd via flyers, die huis-aan-huis worden bezorgd. Vanuit de camper zal, via een geluidsinstallatie, op de dag zelf hun aanwezigheid in de wijk worden aangekondigd.

Iedereen welkom
Naast het verzamelen van ideeën over daar aan te bieden activiteiten wil men mensen ook iets meegeven, waardoor ze hopelijk lang aan het bestaan van De Vleugel herinnerd worden. De Vleugel, een prachtig wijkontmoetingscentrum, waar iedereen welkom is. Wil je er meer over weten? Zoek dan contact met de vrijwilligers die, met de camper, ook bij u in de wijk komen op één van de vrijdagavonden in september.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen